Ремонт климатици Русе. Сервиз за климатици – ЖЕГА.


Ремонт на климатична техника

Ремонт климатици Русе

 Ремонт на климатици Русе,Сервиз на климатици град Русе.

Ремонт на климатици и климатична техника.

За да се постигне комфортен климат в жилищните и работни помещения е необходимо да се осигурят добра вентилационна система и климатик с подходяща мощност отговаряща на размера помещението. Преди да закупите климатична система е желателно да се консултирате със специалист и да се информирате за цената на монтажа и сервизната поддръжка и ремонта.

Жега Сервиз ЕООД, Русе извършва безплатни консултации при избор и покупка на подходящ за Вас климатик !

За запитвания и консултации и всичко свързано с ремонта на климатичните системи пишете във Facebook страницата ни – ЖЕГА СЕРВИЗ

В много случай се оказва, че продавача не е осигурил сервиз, а само монтаж на системата или фирмата извършваща ремонтните дейности не е лицензирана. Големите вериги магазини имат собствен сервиз, но рядко той е на високо ниво и разполага с резервни части на склад.Това води до проточване на ремонта със седмици.


Ремонт климатици русе

За да избегнете грешки спазвайте прости правила:

  • Цена на климатик – съберете оферти и тогава пристъпете към покупка.Не винаги цената е показател за качеството на изделието.
  • Монтаж на климатик – включен ли е монтажа в цената?
  • Лицензиран сервиз – огромно предимство пред нелицензирания.
  • Осигурете си договор за сервизна поддръжка и диагностика на климатика.

ЖЕГА Сервиз осигурява квалифицирани и обучени специалисти, който могат правилно да идентифицират проблема и да проведат професионална подмяна на дефектните части. Нашите сервизни работници извършват цялостна проверка на климатичната система, с цел превенция на бъдещи проблеми. Ремонтът на дефектирал климатик може да се осъществи както на място, така и в нашия сервизен център за ремонт на климатици в град Русе. В случай на сериозни повреди се извършва демонтаж и последващ монтаж на климатика след завършване ремонта и тестване в сервизната база на фирмата.

 


Ремонт на битови климатици

Ремонт климатици русе,Ремонт на домашни климатици - Русе.

Сервиз на битови климатични системи.

Климатиците използвани в домакинствата, са най-разпространени и е нормално при тях да има висок брой на повреди. Обслужването и ремонта на битовите климатични системи обикновено е евтин и бърз. Работи се в повечето случаи на място. Диагностика и ремонтиране на вътрешно тяло на климатика се прави на мястото. По-сложен е ремонта на външно устройство. Ремонта и подмяната компресор е може би най-голям проблем за домакинството, като време и като финанси. При нужда от подмяна и сервиз на климатично оборудване, което е работила в рамките на 8-10 и повече години, препоръчваме закупуване на ново. През този период системата е дала своя максимум и за вас е финансово неизгодно да продължавате поддръжката. Въпреки това, нашите техници ще извършват ремонт вашия климатик.

 


Ремонт на промишлени климатици

Ремонт климатици русе,Сервиз и ремонт на промишлени и индустриални климатици - Русе.

Сервиз и ремонт на промишлени и индустриални климатици

Сервиз за Климатична техника – ЖЕГА СЕРВИЗ ЕООД, Русе извършва ремонт и сервизно обслужване на всички видове професионални климатични системи. За качествен ремонт на подобни системи, техническия персонал е необходимо да е подготвен на най-високо ниво. Необходими са знания и опит изграждани с години. Този тип ремонти са изпитание за професионализма на всяко техническо лице. Сервиз за климатици – “ЖЕГА СЕРВИЗ ЕООД”, Русе разполага с нужните високо квалифицирани и професионално подготвени кадри.

 

Сервиз за климатична и хладилна техника – “ЖЕГА СЕРВИЗ” ЕООД. Ремонт на климатици Русе, сервизна поддръжка, абонаментна поддръжка, профилактика на климатична техника, проверки за херметичност на битови и промишлени климатични системи.

Ремонт климатици Русе. Сервиз за климатици – ЖЕГА.